Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Ενημερωθείτε εδώ.

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία  «ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ ΟΕ» τεχνικό πολυκαταστημα ιδρύθηκε στο Αγρινιο το 2012 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εισαγωγή και εμπορία βιομηχανικών ειδών-εργαλείων-είδη προστασιας-ειδη κιγκαλερίας-υδραυλικα ειδη και χρωμάτα. Η γκάμα του καταστήματος εμπλουτίστηκε σε προϊόντα με το πέρασμα των χρόνων χάριν στην εμπιστοσύνη και την στήριξη των πελατών μας. 

Στο διόροφο υπερσύγχρονο κατάστημα μας (750 m2) που βρίσκεται στο 2ο χλμ Ε.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας και σε συνδυασμό με το άνετο πάρκινγκ που παρέχουμε εγγυόμαστε την ιδανικότερη και πιο γρηγορη επίλυση των προβλημάτων για κάθε πελάτη. 

Στα λίγα χρόνια παρουσίας μας στην αγορά του ΑΓΡΙΝΙΟΥ με την εξυπηρέτηση,άνεση και ειλικρίνεια που προσφέρουμε καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και πρώτοι στην αγορά μας να δώσουμε την δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης (D.I.Y.).

Βασικός μας στόχος παραμένει η συνεχείς βελτίωση της εξυπηρέτησης και των υπηρεσιών που παρέχουμε ,η εξεύρεση ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα των πελατών καθώς και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που προσφέραμε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του καταστήματος.